Simian wint Bronzen
Gazelle in Noord
Nederland

Simian wint Bronzen Gazelle in Noord-Nederland

Tweede FD Gazellen Award voor Simian

Simian is met de drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone voor het tweede jaar op rij winnaar van de FD Gazellen 2019. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Noord-Nederland.

FD Gazelle 2019
Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Naast omzetgroei is dit jaar ook de groei van het personeel en de winstmarge meegewogen. Net als vorig jaar, mag Simian de Bronzen Gazelle meenemen naar Westerbroek. Nieuw is dat het bedrijf dit jaar onder de omzetcategorie groot valt.

Trots
Eigenaar Wouter Haan is enorm trots op alle collega’s. “Dagelijks werken we keihard om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. We zijn in Nederland en België de enige online drukkerij die écht innoveert en een eigen productiefaciliteit heeft. Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. We gaan dit succes zeker met het hele team vieren.”

Over Simian
De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 500.000 klanten in Nederland en België. Begin dit jaar heeft Simian 25.000 m2 grond aangekocht waardoor Simian straks een drie keer zo groot pand op een grondoppervlakte van 35.000 m2 beslaat. De oplevering van het nieuwe pand staat voor eind 2019 op de agenda. In 2020 wil het bedrijf op volle toeren draaien, vele nieuwe producten lanceren en de belangrijke voorsprong die zij in de grafische industrie heeft opgebouwd voortzetten.